Yoga
Yoga för alla
 

Bloggkategori: Yogaträning

Välkommen till ditt nya hälsosamma yogaliv!

Känn dig som hemma och jag hoppas du kommer att finna mycket yogisk inspiration, energi och kreativitet!

 

Hör gärna av dig med kommentarer, frågor och tips! Du lägga in din text nedan eller om du vill du kontakta mig direkt: lena.rising@googlemail.com

 

 
   
 
 
Yin yoga med Paul Grilley
 

När man blir frustrerad och irriterad över att kroppen inte fungerar som den ska så har Paul Grilley den optimala lösningen!

 
Baby Yoga
 

Om du har privilegiet att ha tillgång till en baby i ca ett års ålder så har du en superb yoga- och rörelselärare.

 
Våren so far
 

Vårenergin fortsätter att sprudla och med den har planer smidits och mål satts upp!

 
Efterlysning!
 

Efterlyses: info om nya yogaformer!

 
Nyckeln till ditt inre
 

Har du kommit på dig själv med att vara helt fokuserad på teknisk precision och att du glömmer nöjet, njutningen med yoga? Har du kunnat bryta barriären mellan kropp och sinne under träningen?

 
Yoga – tips för hemmaträning
 

Hemmaträning passar för både nybörjare och erfarna, men många drar sig för hemmaträning; man tycker att det är för komplicerat, man kan inte tillräckligt, det blir inte av, etc. Jag skulle vilja säga att om man vill komma vidare i sin träning och fördjupa sina kunskaper är det nästan ett måste att ha någon typ av hemmapass.

 
Bakåtböjningar och uppenbarelser
 

Tänk vad man kan bedra sig på gamla invanda övningar - som man tror sig kunna utan och innan - tills man får en minimal (men ack så viktig) korrigering av instruktören.

 
Yin yoga
 

Jag har nu testat yin yoga för första gången, och är rätt överväldigad av hur tufft det var! Yin yoga är känt för sin mjuka och stillasittande yoga, men att hålla en position i mellan 3-5 minuter är inte lätt!

 
Gravidyoga
 

Många som inte tränat yoga tidigare dras till denna träningsform under graviditeten. Och inbitna yoginis vill självfallet fortsätta med yoga under graviditeten för vad kan vara bättre än förbereda kroppen med speciellt framtagna yogaövningar?

 
Bemästra avancerade övningar
 

Kanske ingick i årets nyårslöfte att träna mer och träna bättre? Själv har jag föresatt mig att bemästra en del yogaövningar som jag under långa tider undvikit för att de var för avancerade för mig. Redan nu har jag kommit en bit på vägen! Här följer mina tips om hur man kan bemästra avancerade yogaövningar.


Sida: 1
1 2 
 
    RSS för blogg
 

 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna