Yoga
Yoga för alla
 

Bloggkategori: Yogaträning

Välkommen till ditt nya hälsosamma yogaliv!

Känn dig som hemma och jag hoppas du kommer att finna mycket yogisk inspiration, energi och kreativitet!

 

Hör gärna av dig med kommentarer, frågor och tips! Du lägga in din text nedan eller om du vill du kontakta mig direkt: lena.rising@googlemail.com

 

 
   
 
 
Axlar och ryggrad
 

Jag fick in en fråga om hur man mjukar upp övre delen av ryggen och axlarna. Här är en liten serie med fokus just på detta.

 

 
Skapa yogarutin
 

Hur skapar och upprätthåller man rutin i sin träning?
Olika förändringar i ens liv - stora som små - flyttning, resor, skador, etc, kan innebära att rutiner ruckas och det kan vara svårt att hitta tillbaks till den sköna, naturliga rytm som man hade i yogaträningen innan förändringen. Här kommer några av mina tips.

 
Varför göra yoga?
 

Det finns många olika yogaformer - sinsemellan helt olika - och kanske finns det lika många olika anledningar till varför folk gör yoga. Men kanske har yogan också en dragningskraft som man ibland inte tänker på: välbefinnande till kropp och själ.

 
Kompisyoga - Del 2
 

Lite mer om kompisyoga/paryoga, och en inspirerande film med akro-yoga. Avancerat och vackert!

 
Yoga är för alla
 

Man får ofta höra att yoga är en träningsform som inte passar alla. Själv kan jag inte tänka mig en träningsform som är så bra, i så många olika situationer, för så stor variation av personligheter med olika träningspreferenser.

 
Träna ensam – träna i klass – kompisträna
 

Ibland kan man tycka att yogaklassen är för stor, man tappar fokus eller upptäcker att man ägnar sig åt att studera andra i stället för att rikta uppmärksamheten på den egna träningen. Att träna hemma har den fördelen att man lättare kan fokusera, men då saknar man interaktionen, och lärarens korrigeringar. Vilket väljer du? Kanske ett tredje alternativ?

 
Höstyoga
 

Yogaträningen förändras med årstiderna. Från det ljusa, varma halvårets energiska utomhuspass till vinterns lugnande och avslappnande inomhusträning.  


Sida: 2
1 2 
 
    RSS för blogg
 

 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna