Yoga
Yoga för alla
 

Neti Nässköljning


Jag har alltid varit allergisk mot damm och kvalster, men det har inte varit något större problem. Oftast knappt märkbart.

 

För två år sedan flyttade jag till London och sedan dess har min allergi kontinuerligt blivit sämre och sämre. Näsan rinner konstant. Runt om i lägenheten, i varenda vrå, står Kleenex-boxar så att jag snabbt kan rycka till mig papper. Jag lämnar inte huset utan en näsduk i var hand.

 

Min läkare här säger att det är en helt oundviklig process som inträffar för alla som flyttar till London. "Ta allergipiller", är det råd jag får men jag är inte så mycket för piller om det inte är absolut nödvändigt och igår kom jag helt plötsligt att tänka på min gamla neti-kanna.

 

 

För ett antal år sedan använde jag den varje morgon, men kom av mig i rutinen av någon anledning. Jag vet inte varför det tagit så lång tid att komma på detta, men nässköljning borde ha en jättebra effekt vid allergiproblem. Så nu ska den rutinen återupptas igen. Jag meddelar om resultatet! :) Är det någon som har erfarenhet av detta så hör gärna av er.

 

 
Kommentarer
 
 
Astrid  
 

I dessa förkylningstider är det klart att rekommendera nässköljning.

 
Nina Jansdotter  
 

Bra att du påminde mig - jag ska också plocka fram min kanna fina blåa netikanna :)

/nina

 
Starr  (fopspofrxh.com)
 

Hola, bueno yo tambien he pasado por lo mismo, y ahorita me encuentro casi en las mismas pero con una gran dieerfncia, he encontrado el consuelo en el alticimo Dios, el me esta ayudando. si nesesitan un hombro aqui hay uno mi e mail es

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2009-11-25
Taggar: Yoga och hälsa Neti Nässköljning Allergi
Kategorier:  Yoga och hälsa
 
     
 
 
Senaste blogginläggen