Yoga
Yoga för alla
 

Våren so far

 

Aloha Vänner!

 

Ofta tycker jag att våren är en årstid som bara finns på pappret, men i år kom det där fina varma vädret man hoppats på och längtat efter. Och med solenergin kom också allsköns energi att skrida till handling!

 

Påsken blev ett underbart virrvarr av familjeträffar, kompisträffar, mycket tid med min nya yogalärare (min 11-månaders systerdotter - mer om det framöver). Också mycket tid till photoshoots till en ny yogasite som är i färd med att byggas.

 

Att göra yoga framför kameran är en både rolig och stressande upplevelse. Det är roligt mest för att det är roligt att se resultaten (när de blir bra), men stressande för man gör yoga av "fel" anledning så att säga. I stället för att fokusera inåt blir det mycket att man tänker på det yttre - är omgivningen rätt, solen i moln? klädsel bra? osv. Men oj vad skönt det är att göra yoga på alla möjliga vackra platser. Vi var i vacker skir bokskog, på stranden, på klippor, stubbar och stenar.

 

Rock yoga

 

Jag rekommenderar verkligen att man provar på att göra yoga utomhus i vacker natur så fort tillfälle ges. Man blir som ett med naturen och det är den skönaste och mest rogivande av känslor.

 

I våryran började jag också utstaka hur mitt yogaliv ska se ut framöver och jag är nu inbokad på mängder med kurser. En har jag precis avslutat och det var en kurs i yogaterapi/individuell anpassning av yoga med Kate Ellis. Jag kommer att skriva separat om den kursen för jag fick många bra insikter och aha-upplevelser som jag vill dela med mig av.

 

Senare i sommar blir det workshop med den inspirerande Anusaraläraren Sianna Sherman. Det ska bli jättespännande för jag har aldrig provat Anusara yoga tidigare.

 

I juli blir det kurs med Natasha Rizopoulos som fokuserar på hur man specialdesignar yogapass åt sina kunder.

 

Och i augusti har Annie Carpenter workshop som bland annat handlar om rygghälsa.

 

Dessvärre missade jag att anmäla mig i till Paul Grilleys yogalärarutbildning, men det blir i alla fall en workshop med honom också. (Och förhoppningsvis yogalärarutbildning i början på nästa år).

 

Men oavsett vad är det fullt schema ett tag framöver! Jag kommer att uppdatera kontinuerligt vad nytt spännande jag lär mig av dessa yogaprofiler så håll utkik under sommarens lopp!

 

Live, love & laugh

/Lena

 

 

 

 
Kommentarer
 
 
Ruvell  (hlhipte.com)
 

A simple and ingnelitelt point, well made. Thanks!

 
Lavar  (ybewawpfa.com)
 

That insight solves the <a href="http://cqaxxay.com">prbloem.</a> Thanks!

 
Florence  (swdtmzeym.com)
 

That's a sensible answer to a chleilngang question http://lybkyfxtu.com [url=http://tagxulijv.com]tagxulijv[/url] [link=http://qhfsskrzwb.com]qhfsskrzwb[/link]

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
 
     
 
 
Senaste blogginläggen