Yoga
Yoga för alla
 

Yoga mellan två olika kulturer

 

När du har en timme till ditt förfogande så rekommenderar jag att du tittar på denna dokumentär. Den ger in inblick i yogans "vandring" från sitt hemland i Indien och hur den utvecklats här i västvärlden. Är det ett krig mellan den spirituella och den sekulära yogan?

 

Namaste

Lena 

 
Kommentarer
 
 
anna  
 

USH!
Vad hämskt det är att allt bara ska handla om pengar jämt och att man förstör något så bra bara för att tjäna på det. När man ser den här filmen så känns det som att man har tappat bort det viktigaste. människan och att må väl.

 
Lena  
 

Hej Anna! Jag håller med. Det är inte roligt att se att yogan blir för kommersiell. Precis som du säger: det känns som man tappar bort människan och att målet med yoga är att må bra. Speciellt tycker jag det var tråkigt att se yoga-tävlingen. Är det något yoga INTE är, och INTE ska vara, så är det en tävling. Man ska inte tävla med varken sig själv eller andra. Yoga gör man för att må bra, och dessa terapeutiska fördelar får man oavsett hur "bra" man utför övningarna. Hoppas man slipper se fler yoga-tävlingar!
Namaste
Lena

 
Karcy  (sdqvbbetd.com)
 

This design is steller! You definitely know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, al8&Hto#m230;Hasa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
 
     
 
 
Senaste blogginläggen