Yoga
Yoga för alla
 

Yogakurser i sommar

Hej alla som frågat om kurser!

 

Det är verkligen roligt att jag fått så många förfrågningar om jag kommer att har kurser när jag är hemma i Sverige.

 

Vanligen är jag hemma i ett par månader under sommaren och det ser ut som att det kommer att bli så även i år. Jag ska försöka ordna ett eller flera kurstillfällen då och det blir i så fall i Lund. Om vädret tillåter så kunde det vara en möjlighet att ha ett större antal deltagare i min trädgård, eller i en park. Annars färre åt gången.

 

Just nu håller jag på att utveckla nya flowmotion-pass, mixade med Yin och Iyengar yoga och det hade varit roligt att ha en workshop kring detta.

 

Oavsett vad som planeras så kommer jag att meddela på hemsidan vad jag arrangerar och de som frågat speciellt mailar jag till så att ni säkert inte missar något.

 

Må så gott och låt oss hoppas på en lång härlig sommar med mycket utomhusyoga! :-)

 

Namaste
Lena

 
Kommentarer
 
 
----- -----  
 

Är det någon speciell yogaform eller någon speciell inriktning som intresserar så är det bara att maila mig så kanske jag kan ordna det. :-)
Hälsningar
Lena

 
Maria  
 

Hej Lena, jag har tränat Iyengar yoga när jag bodde på Nya Zeeland och saknar det otroligt mycket. I Skåne verkar det inte finnas mycket av denna formen yoga. Såg dock att du skulle ha något ev i Lund och undrar nu om dina sommar kurser/pass. Du når mig på; 0708-676 129 el. m_hton@hotmail.com Vänligen Maria

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
 
     
 
 
Senaste blogginläggen