After work i Göteborg

Hej alla läsare!

Så kul att äntligen komma igång med bloggen. Jag har länge gått och funderat på att jag måste hitta på något kul men inte riktigt vetat vad jag vill göra. Jag älskar ju yoga men ibland måste man faktiskt bryta av och hitta andra intressen. Därför var jag riktigt glad och överraskad när en kollega frågade igår om jag ville följa med på after work i göteborg. Det är ju en bit bort men man kommer ju ingen vart om man tackar nej till saker hela tiden, eller hur? 

Vi drog till Beach Center, som är ett riktigt stort eventföretag som sysslar med svensexor, möhippor, after work och annat skoj. Där spelade vi några riktigt tuffa matcher beach volleyboll och vi vann! Den känslan när man vinner över sina kollegor är svår att slå!

Efter matcherna var vi alla trötta men hade ändå kraft kvar att spela några rundor shuffle board. Beach center, visar det sig, är en av de största aktörerna när det kommer till shuffle board i göteborg. Maken till rolig aktivitet har jag sällan skådat! Här kommer jag absolut ha min möhippa i Göteborg när jag gifter mig. 

Beach center har en fantastisk inomhusmiljö som påminner om att ligga på en strand, riktigt god mat och en bra bar med god dricka. Jag som är ett hälsofreak gillar ju också möjligheten att få röra mig samtidigt som jag hittar på något kul, det blir en win-win situation så att säga.

Ett par gånger under dagen såg det ut som att vi skulle förlora men varje gång vi hamnade i underläge hämtade vi hem poängen igen. Den andra sidan spelade riktigt bra men i slutändan var vi ändå bättre 😉

Något som står klart för mig när dagen är slut är att allt inte alltid handlar om mindfulness och yoga, ibland måste man få upp flåset lite och varför inte göra det på en after work, svensexa eller möhippa? Att dessutom få en liten smak av Thailand på samma gång gör ju inte saken sämre, eller hur?

Här har ni en liten vid från där vi var!

Nu skall jag ha en kurs i yoga så vi hörs nästa gång!
Johanna