Dags att uppdatera vissa saker

Då var tiden kommen att uppdatera vissa saker i studion. Det blir en hel del som skall bort och det innebär förstås att det är en hel del nytt som skall in.

Jag gör mig av med alla speglar, belysningen samt skrivbordet vid entren, in med det gamla och in med det nya som man brukar säga.

Sakerna är inte särskilt gamla, men efter pandemin så fick jag avsmak på allt som varit i studion och känner att jag behöver förnya vissa saker vilket är precis det jag gör just nu.

Utöver detta så ser jag över mina abonnemang och en av dom som försvinner är elavtalet som jag har i dagsläget. Jag har betalat allt för mycket pengar för det lilla jag varit i stuidon under pandemin.

De nya Elbolag som jag valt tror jag passar mig alldeles utmärkt. Delvis så har dom rörligt pris och de anpassar sina priser efter de lägsta i marknaden så man behöver aldrig ringa dom och säga att man hittat billigare el hos ett annat bolag.

Det var inte helt lätt att hitta ett elbolag, eller, jag omformulerar mig, det var enkelt att hitta ett elbolag men det var inte enkelt att välja ett då det fanns så många olika parametrar att kolla på, jämföra osv.

Vad gör ni för att förnya eran vardag? Gör ni som jag eller har ni andra sätt att göra det på?

Lämna gärna en eller två rader nedan.