Eleikos huvudkontor i Halmstad.

Vilken upplevelse, jag fick chansen att ta mig till Eleikos huvudkontor i Halmstad. Under lunchen skulle jag hålla ett yogapass och den som ville vara med fick vara med. Inga måsten.

När upplägget ser ut så så är jag alltid extra nervös för det kan gå lite hur som helst. Det har hänt att jag hållit passet för 1 person och visst uppskattar jag att personen dök upp, men det är alltid roligare ju fler som är med.

Eleikos huvudkontor har ett eget gym, och det är inte ett litet gym, det är säkert på ett par 1000 kvm och jag fick fria händer om vart jag skulle hålla lektionen, jag fick en mic, mattor, ja, allt du kan tänka dig.

Det dök upp en, tre, sju. femton, sen tappade jag räkningen, vi var säkert 30 – 40 st och gud va kul vi hade!

Blandade åldrar och blandade erfarenhet, helt klart den bästa kombinationen för dessa typer av yogapass.

Tack Eleiko för chansen och tack till alla som var med! Det var en fantastisk dag!