Ett par fiskare på besök

Vilket tufft jäkla år. hela 2020 var mer eller mindre helt död för mig, hade typ inga bokningar under mars till och med juni. Sen släppte det lite och bokningarna började rulla in fram till och med september, men efter det var det noll igen.

Jag har full förståelse för att folk inte vill boka in sig, och jag känner mer eller mindre samma sak, alltså att det är skönt att bokningarna har minskat eftersom chansen är större att drabbas av covid ju mer folk man träffar, samtidigt så måste ju jag ha pengar för att överleva.

Efter mycket funderingar så började jag göra online klasser. alltså via google meet och det har varit räddningen för mig. Man får helt enkelt anpassa sig till vardagen man lever i och hitta nya möjligheter, vilket jag också gjort.

OM vi nu skulle återgå till ett normalt samhälle, så skulle jag nog ändå bibehålla online klasserna, dom känns väldigt uppskattade.

Nog om det, anledningen till att jag skriver är för att jag har precis blivit uppbokad av ett företag, håll i er nu, företaget är ett fiskeföretag. Ja, ni läste rätt.

De säljer sportfiskeglasögon och accessoarer, hur grymt är inte det? alltså inte produkterna, utan att ett sådant företag bokar in sig för ett yoga pass?

Magiskt!