Hissautomater och paternosterverk till rättvisa priser

Relevator är en verksamhet som hjälper miljön genom att vara en plattform för att återanvända hissautomater och paternosterverk. På deras hemsida kan du se deras utbud av dessa produkter och priserna. Dessa maskiner kan hjälpa dig och resterande personal att förbättra sina ergonomiska förhållanden. 

Inventarierna håller i flera årtionden förutsatt att de sköts rätt. Men tråkigt nog väljer många att skicka sina till skroten när de inte längre behövs. Miljöpåverkan för att tillverka nya är otroligt hög så det släpps ut en stor mängd koldioxid för att producera den nödvändiga plåten. Därför blir jobbet på Relevator en stor hjälp för detta då man genom dem kan återanvända gamla produkter som fortfarande fungerar utmärkt. 

Relevator kan även hjälpa dig som redan har dessa maskiner. Skulle du inte vilja ha dem längre erbjuder Relevator ett bra pris, samt total service av upphämtning och demontage. Du slipper alltså gå igenom processen av att göra dig av med din maskin själv – dessutom får du pengar för den. Genom att sälja din hissautomat eller paternosterverk till Relevator kan du med gott samvete få tillbaka en del av din investering. Samtidigt kan du ha gott samvete av vetskapen att du även gör ett bidrag till miljön.