Hur har träningen funkat för er?

Hur har träningen funkat för er under pandemin? Har ni kört på som vanligt eller har ni slappat till det?

Jag har definitivt slappat till det och det märktes idag när jag ställde mig på vågen. 87KG, jag läste igen, åttiosju kilogram!! Så mycket jhar jag aldrig vägt, jag brukar pendla mellan 78 till 82 som max. nu är jag alltså 5 kilo över det som var min högsta vikt innan.

Nu måste jag verkligen ta tag i det och det hela börjar nog med att jag beställer proteinpulver, en ny träningsväska och lite annat från sportkost.

Hur motiverar ni er själva? och när ni väl är på gymmet, vad gör ni för att utnyttja den timman ni är där? Är det musik? Podd? tystnad?

Ja kör en kombination, jag börjar alltid med en podd och ju längre in jag kommer med träningen så switchar jag till musik för att köra slut på de allra sista jag har i kroppen! Funkar kanon.