Intervju för en lysande arbetsplats

 

Hej på er, hoppas er helg varit bra. Var i förmiddags på arbetsintervju på ett företag som heter D-tec som sysslar med klinisk belysning för synkrävande arbetsplatser. Företaget är svenskt från Nossebro och samarbetar med flera olika branscher inom Europa och Asien. Tanken är att kunna återskapa ett så naturligt dagsljus som möjligt för olika arbetsplatser. Exempelvis för olika tandläkarkliniker eller skönhetssalonger. 

Har ingen erfarenhet tidigare av just sån här belysning, men jag tänker att man kan lära sig allt bara man lägger manken till. Inför intervjun lusläste jag hela hemsidan för att verkligen visa att jag är på tårna, försökte även ta reda på mer information angående belysningsinnovationer. Tyckte att det var extra spännande att läsa om hur dagsljuset påverkar vårt humör och att för intensiv lysrörspåvekran kan resultera i huvudvärk och sömnproblem. 

Det känns som att jag greppat ämnet och gjorde bra ifrån mig på intervjun, iså fall lär det inte vara sista gången ni får läsa om belysning. Får jag jobbet blir det lite längre resväg än vad jag haft innan men det är det värt. D-Tec som företag verkar vara en riktigt bra arbetsplats med bra förmåner så håller verkligen tummar och tår att jag får jobbet! 

Ha en fin vecka!