Jag slutas aldrig att förvånas

Pling, jag kollar på mobilen och ser att jag fått ett mejl från nått snusföretag.

Alla dessa jäkla reklam tänkte jag, hur får dom ens tag på mejladresser? Är det företag som säljer vidare dom eller hur går det till? Är det någon av er som vet hur det går till?

Jag struntade i att öppna mailet för att jag trodde som sagt att det var spam, så när jag väl kom hem så tog jag bort det och tänkte inte mer på det. 2 dagar senare så får jag samma mejl fast rubriken lyder, har du hunnit kika. Skumt, tänkte jag, så jag öppnade det och det var eller det är ett företag som bokat upp mig.

Som tur är så mejla det igen när det aldrig fick återkoppling.

Jag skall iallafall till ett företag som heter SnusMe som säljer snus via nätet, har jag förstått det rätt så säljer det mestadels till USA och andra länder.

Jag skall få ett eget rum där jag skall massera deras personal. Jag ser verkligen fram emot jobbet, det är alltid trevligt att komma ut till olika företag, man träffar så mycket folk, de är glada och tacksamma samt att man får se lite bakom kulisserna 🙂

Ha nu en fantastisk sommar mina vänner så hörs vi 🙂