Kombinera jobb med semester !

Det var ett tag sedan jag skrev här nu, men jag hoppas verkligen att det finns några som är kvar för jag har något magiskt att berätta. Jag skrev ju ett inlägg i december om min arbetsintervju och jag fick jobbet !!!

Inte nog med det, efter jag hade jobbat i ett par månader blev jag tillfrågad att besöka företagets samarbetspartners i Asien för att lära mig mer om hur vi jobbar med partners och försöka bygga en stark relation för ett långsiktigt arbete. Detta kunde jag ju självklart inte tacka nej till utan i april flög jag ner till en storstad i Asien där jag skulle vara stationerad under en och en halv månad ungefär. 

Innan jag åkte fick jag reda på att jag under perioden skulle få en vecka betald semester som tack för att jag gjorde detta. Ja, det tackar man ju inte heller nej till. I slutet av mars började jag packa för att resa till Asien. Yoga mattan åkte självklart ner, lite kläder och min kamera. Jag hade hört väldigt mycket om det fantastiska djurlivet som finns i Asien. Jag har alltid varit lite extra intresserad av exotiska fåglar, man blir rätt trött på att se fiskmåsar, skator och kråkor i Sverige. Tänk om jag skulle kunna få syn på en kolibri eller en sån där Tucan. Dem ser så vackra ut. 
Jag gjorde lite research och hittade en fin nationalpark inte jättelångt ifrån där jag skulle bo under min vistelse. Det visade sig att flertalet av recensionerna antydde att det var bra att ha en kikare för att se alla de vackra djuren som man annars kunde missa. Detta betydde att jag behövde besöka min favoritfoto butik och införskaffa mig en ny kikare innan avfärd.

Sagt och gjort, en kikare rikare och jag var på väg mot Asien. Mer om resa får ni höra om nästa gång.