Yogalektion med Inhab personalen

Hej kompisar! Hur mår ni? Jag har precis avslutat min morgonsession på yogamattan här hemma i vardagsrummet. Nu väntar en kopp te och frukost innan dagen drar igång på riktigt.

Idag väntar ett spännande nytt samarbete med ett företag som heter Inhab.  Efter lunch ska jag dit och hålla i deras allra första yogalektion. Försökte fiska lite efter om det fanns några tidigare erfarenheter – men det verkar som att det är hela gängets allra första kontakt med detta fantastiska sätt att röra sig och lära känna sin kropp.

Ofta när jag möter totala nybörjare finns en skepsis kring att yoga verkligen är för dem. Personerna känner sig stela, oflexibla och har en bild av att yoga innebär någon slags stretchningstävling så att de ska känna sig otillräckliga. Det här är ju som de flesta av er vet så långt ifrån sanningen man kan komma.

yogaklass

Yoga är för alla, och man utgår från sin egna kropp och sina egna personliga förutsättningar. Jag riktigt längtar tills jag får höra vad de tyckte efter passet. Återkommer med update!

Namaste